Benedenverdieping verwoest na brand Albert Cuyplaan Apeldoorn

In een woning aan de Albert Cuyplaan in Apeldoorn heeft vrijdagavond een felle maar korte brand gewoed.

Verwoest

De brandweer werd rond 18.35 uur gealarmeerd. De brandweer was snel ter plaatse. Bij aankomst stond de woning vol met rook. De brandweer had de brand snel onder controle maar kon niet voorkomen dat de benedenverdieping werd verwoest. De politie zette de omgeving af met linten. Dit omdat er heel veel mensen op de sirenes afkwamen van de hulpdiensten.

Ambulances

Naast de brandweer, politie, kwamen er ook twee ambulances ter plaatse. Dit om zeker twee personen te controleren die rook hadden ingeademd. Onder de twee personen zat ook de bewoner van de woning. Na controle in de ambulance hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

De oorzaak van de brand is onbekend. De brandweer heeft stichting Salvage in kennis gesteld voor de bewoner.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!