Automobilist rijd door na aanrijding fietser Wapenrustlaan Apeldoorn

Zondagavond heeft er op de Wapenrustlaan een aanrijding plaatsgevonden ter hoogte van de verkeerslichten bij de Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan. Een fietser werd geschept door een automobilist die er na de aanrijding van door ging. 

Doorgereden

Het ongeval gebeurde even na 21.30 uur. Getuigen zagen het ongeval gebeuren en opmerkelijk genoeg stopte de auto die de fietser schepte niet. Omstanders boden direct eerste hulp en belde de hulpdiensten. Deze kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer, een jonge dame raakte lichtgewond aldus de politie. Zij werd behandeld in een ambulance. 

De politie heeft getuigen verklaringen opgenomen en is opzoek naar de doorrijder. De politie roept ook op getuigen zich te melden. 

Tweede incident

Het is de tweede keer vandaag dat er een automobilist door rijdt na een botsing. Op de Edisonlaan ging het vanochtend ook mis. Daar werd een fietser geschept door een auto. Ook hier reed de automobilist door na botsing maar werd later terug gevonden. De automobilist meldde zich vervolgens zelf bij de politie. 

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!