Getuigen doorrijden na aanrijding Apeldoorn gezocht

In de nacht van 22 december 2019, omstreeks 04.00 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Edisonlaan tussen een fietser en een personenauto. Hierbij is de fietser gewond geraakt en afgevoerd naar het ziekenhuis. De fiets was door deze aanrijding door midden geraakt.

Doorgereden

De betrokken personenauto is hierbij doorgereden zonder zich kenbaar te maken. De personenauto was wit van kleur en is een sportief model. De personenauto kwam uit de richting van de Koninginnelaan en is na de aanrijding weggereden in de richting van Zevenhuizen.
Vermoedelijk heeft de personenauto hierbij schade opgelopen aan zijn koplamp.

Heeft u iets gezien van deze aanrijding, bent u de bestuurder van deze personenauto of weet u wie de bestuurder is die betrokken was bij deze aanrijding, dan komt de politie graag in contact met u via 0900-8844.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!