Peperdure Audi Q8 brandt uit Apeldoorn

Zondagavond rond 21.40 uur is er brand ontstaan in een peperdure Audi aan de Malkenschoten in Apeldoorn. Bij de brand raakte niemand gewond.

Brand

De brand is ontstaan rondom de motorruimte en was snel onder controle. Desondanks liep de auto wel forse schade op en zal deze total loss worden verklaard. De auto stond volgens de eigenaar en omwonenden al enige tijd stil. Het is daarom gek dat de auto in brand is gevlogen aan de voorkant omdat kortsluiting dan niet echt het meest aannemelijke is.

Duur

Het betreft een peperdure Audi Q8 met een nieuwwaarde van ongeveer 167.000 euro. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de brand omdat de brandweer niet kan uitsluiten of er sprake is geweest van brandstichting. De technische recherche doet morgen in de loop van de dag onderzoek naar de brand.

Rondom de auto is inmiddels een lintje gespannen.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!