Politie start zoekactie na inbraak Mendelsohnlaan Apeldoorn

De politie is een zoekactie gestart naar drie mannen in verband met een heterdaad inbraak aan de Mendelsohnlaan in Apeldoorn-Zuid.

Inbraak

De politie kreeg woensdagavond rond 20.00 uur een melding van een inbraak bij een woning. Meerdere politiewagens gingen daarop met spoed ter plaatse en startte een zoekactie in de wijk, hierbij werd ook een politiehond ingezet. De politie heeft ter plaatse mogelijke sporen veilig gesteld en heeft een aangifte opgenomen van het slachtoffer.

Burgernet

Terwijl agenten bij de woning bezig waren gingen hun collega’s door met de zoekactie. Naast de agenten die naar de verdachte uitkeken, werden ook buurtbewoners via Burgernet gevraagd uit te kijken naar de verdachten.

Het Burgernet bericht luidde als volgt:

Voor zover bekend heeft de politie geen aanhoudingen verricht. De forensische opsporing gaat verder onderzoek doen.

 

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!