Twee jongens gewond na botsing met auto Eglantier Apeldoorn

Twee personen zijn dinsdagavond bij een ongeval op winkelcentrum de Eglantier gewond geraakt. Beide werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Over het hoofd gezien

Het ongeval gebeurde iets na 22.00 uur. Een automobilist zag een scooterrijder en zijn passagier over het hoofd met een botsing als gevolg. De twee jongens op de scooter kwamen hard ten val en raakte gewond. Volgens een agent liepen zij been en arm letsel op en moesten zij voor verdere controle en behandeling naar het ziekenhuis.

Onderzoek

Volgens omwonenden mag er helemaal niet gereden worden door automobilisten in het winkelcentrum. De politie bevestigd dit en doet hier verder onderzoek naar. Het is ook nog even de vraag of de scooterrijder in kwestie wel in het winkelcentrum mocht rijden. De politie laat weten nader onderzoek te doen maar dat de slachtoffers nu op plaats één staan.

De politie heeft een verklaring opgenomen van de bestuurder en van getuigen. Zowel de scooter als auto raakten fors beschadigd en konden niet meer verder rijden.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!