[UPDATE] Man ernstig gewond na steekpartij afhaalchinees Apeldoorn

Bij een steekincident in een Chinees afhaalrestaurant aan de Zwolseweg in Apeldoorn is een man zwaargewond geraakt. Hij is per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

Steekpartij

Het steekincident vond rond 14.35 uur plaats. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse waaronder een traumahelikopter. Deze landde op een grasveldje een paar honderd meter verderop. Het slachtoffer zou volgens omstanders verwondingen hebben opgelopen in het gezicht. Het slachtoffer is na langdurige behandeling ter plaatse met een traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens de officier van Dienst van de politie, raakte het slachtoffer “zeer ernstig” gewond.

De politie hield vrijwel direct een verdachte aan. Deze was bij de Chinees naar boven gevlucht maar kon door agenten worden aangehouden. Hij gaf zelf al toe dat hij de dader was en zit op dit moment in de cel op het politiebureau aldus de politie.

De omgeving rondom de afhaalchinees werd ruim afgezet. De forensische opsporing heeft lange tijd onderzoek verricht en eventuele sporen veilig gesteld.

Over de toedracht van het steekincident is nog niks bekend. Dit wordt nog onderzocht aldus de politie.

error: Inhoud is beveiligd!