Ernstig ongeval bij baanwielrennen Omnisport Apeldoorn

Bij een ongeval in het Omnisport Centrum aan De Voorwaarts in Apeldoorn is zondag een baanwielrenner gewond geraakt. Om onduidelijke redenen kwam hij ten val, wat zo ongelukkig gebeurde dat hij met een been aan de baan vast zou zitten.

Hulpdiensten

Rond 16.30 uur werden de hulpdiensten opgeroepen. Omstanders zeggen tegen een videocorrespondent dat de hulpdiensten proberen de baanwielrenner te bevrijden. Het ongeval zou zijn gebeurd tijdens een wedstrijd. Rond 17.30 uur werd een traumahelikopter opgeroepen om assistentie te verlenen. Het slachtoffer werd in slaap gebracht en is hierna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s Traumahelikopter: Milan Holtman/112 Gelderland Nieuws

Overige foto’s: LDG Fotografie

error: Inhoud is beveiligd!