Poes Bella vast in boom Apeldoorn

De brandweer is maandagochtend in actie gekomen om poes Bella uit de boom te halen.Bella heeft de gehele nacht in de kou, boven in de boom gezeten en schreeuwde de hele buurt wakker. 

De eigenaresse kon het geschreeuw niet meer aan horen en schakelde daarom de brandweer om. De brandweer werd rond 11.00 uur ingeseind voor een melding van een dierenhulp aan de Frans van Mierisstraat in Apeldoorn en was snel ter plaatse. Zij wisten de poes uiteindelijk met een ladder en een zaag uit de boom te halen. De brandweer moest namelijk een deel van de boom top afzagen om bij de poes te komen.  Na ongeveer een uur kon de brandweer de poes terug geven aan de eigenaresse. 

De brandweer kon nadat de poes weer terug was gegeven retour naar de kazerne. 

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!