Veel schade bij aanrijding Arnhemseweg Apeldoorn

Op de Arnhemseweg ter hoogte van Centraal beheer Achmea in Apeldoorn, heeft maandagochtend rond 08.50 uur een aanrijding plaatsgevonden. Hierbij raakte niemand dusdanig gewon dat zij mee moesten naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde nadat de bestuurder van de grijze auto moest remmen maar de bestuurder van de witte auto merkte dit te laat op met een botsing tot gevolg. Beide auto’s raakte fors beschadigd en moesten worden afgesleept. 

Ambulance

Beide bestuurders werden in een ter plaatse gekomen ambulance onderzocht. Zij mochten na behandeling en controle hun weg weer vervolgen en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft van beide bestuurders een verklaring opgenomen en geholpen met het invullen van de schadeformulieren. 

Vanwege het ongeval was de Arnhemseweg in de richting van Beekbergen, korte tijd afgesloten in verband met opruimwerkzaamheden. De weg lag namelijk bezaaid met glassplinters. 

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!