Dure Ferrari en Mercedes uitgebrand Apeldoorn

Twee dure auto’s zijn dinsdagochtend in vlammen op gegaan bij twee woningen aan de Malkenschoten in Apeldoorn Zuid.

Brand

De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat beide auto’s volledig werden verwoest. Bij de brand kwam veel rookontwikkeling vrij. De politie zetten direct de omgeving af met linten en beschouwd de tuinen als plaats delict. De Forensische opsporing komt ter plaatse om verder onderzoek te doen naar de branden. De politie heeft bij een van de auto’s een aansteker gevonden. 

Eerdere branden

Het is niet de eerste keer dat er een auto in vlammen op gaat in deze straat. Zo’n maand geleden ging bij een van deze twee woningen ook al een dure Porsche in vlammen op. Twee weken geleden ging er zo’n 50 meter verderop een Audi Q8 in vlammen op. Bij beide auto’s hield de politie rekening met brandstichting. Onderzoek moet uitwijzen of de branden van toen met de branden van nu te maken hebben. 

De politie zal verder onderzoek doen. Het is immers ook zo dat er nu drie auto’s van een familie in vlammen zijn opgegaan in een maand tijd. 

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!