Motorrijder gelanceerd op Heemradenlaan Apeldoorn

Bij een eenzijdig ongeval op de Heemradenlaan is zaterdag aan het einde van de middag een man gewond geraakt. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Gelanceerd

De hulpdiensten werden rond 17.15 uur gealarmeerd nadat de motorrijder met zijn motor onderuit gingen. Volgens een getuige, bleef het gas hangen, werd de man door een stoepje gelanceerd waarna hij met zijn gezicht hard op de grond te recht kwam.

Eerste hulp

Omstanders boden eerste hulp waarna de ambulancedienst hun overnam. Het slachtoffer werd na behandeling in de ambulance met onder andere verwondingen aan zijn hoofd en gezicht over gebracht naar het ziekenhuis.

De politie zette de omgeving rondom de motor af met linten. Dit vanwege het sporenonderzoek. De politie heeft foto’s gemaakt waarna de motor kon worden geborgen.

error: Inhoud is beveiligd!