Zwaar ongeval op A1 Kootwijk

Op de A1 ter hoogte van afrit Kootwijk heeft woensdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden waarbij een auto dwars door een groot verkeersbord heen is gereden en vervolgens op de kop in de berm tot stilstand is gekomen.

Ongeval

Het ongeval gebeurde iets voor 21.00 uur. Hulpdiensten waaronder de brandweer kwamen ter plaatse. In de auto zaten meerdere inzittenden, twee van hen waren gewond geraakt bij het ongeval en moesten na behandeling in de ambulance toch mee naar het ziekenhuis. Beide slachtoffers hebben een forse hoofdwond opgelopen. De andere inzittenden kwamen met de schrik vrij.

De politie sloot vanwege het ongeval de rechterrijstrook af. Dit zorgde voor een lange file tussen Amersfoort en Apeldoorn. Een berger heeft het zwaar beschadigde voertuig weer op vier wielen getakeld waarna deze werd afgesleept.

De toedracht van het ongeval is nog onbekend. De politie doet hier onderzoek naar.

error: Inhoud is beveiligd!