Omstanders overmeesteren overvaller juwelier Apeldoorn, medewerkster gewond

Vanmorgen omstreeks 10:00 uur werd de Assos Gold juwelier in het centrum van Apeldoorn overvallen. Hierbij raakte een medewerkster gewond.

Overmeesterd

Omstanders die het zagen gebeuren kwamen direct in actie en overmeesterde de overvaller. Zij hielden hem net zo lang vast tot de politie kwam om het over te nemen. De man is door de politie tegen de grond gewerkt en gearresteerd.

Gewond

De vrouw van de juwelier raakte bij de overval gewond door een steekwapen. De vrouw is met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Mensen van omliggende bedrijven moesten van de politie binnen blijven.

Dader

De dader die met een steekwapen binnen drong kwam niet ver na zijn overval. Dankzij het snelle optreden van omstanders is hij direct aangehouden. Het is niet bekend of hij alleen handelde en of er iets is buitgemaakt.

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!