Scooterrijder gewond bij botsing in Apeldoorn

Op de kruising Landdrostlaan met de Wilmersdorf in Apeldoorn heeft dinsdagochtend een ongeval plaatsgevonden waarbij een scooterrijder gewond raakte. 

Het ongeval gebeurde rond 11.20 uur. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermde zich over het slachtoffer. Het slachtoffer is in de ambulance ter plaatse behandeld aan zijn verwondingen maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hij werd door een familielid opgehaald. 

Het ongeval zou hebben plaatsgevonden nadat de bestuurder van de auto, de Landdrostlaan wilde oprijden. Bij het oprijden zag hij de scooterrijder die over het fietspad reed over het hoofd met een botsing tot gevolg. De scooter en auto raakte fors beschadigd. De politie heeft van beide een verklaring opgenomen. 

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!