Grote drugscontroles Apeldoorn, 30 personen betrapt

Niet alleen de storm en 112-meldingen hadden dit weekend de aandacht van de Apeldoornse politie. Het team was ook vier nachten op pad voor verkeerscontroles. Met name gericht op drugsgebruik. Niet voor niks, want dertig bestuurders wisten zich niet aan de regels te houden.

Ze zaten allemaal onder invloed achter het stuur. In 22 gevallen was dat met drugs achter de kiezen. De overige acht overtreders hielden zich niet aan de maximale hoeveelheid alcohol die in het verkeer is toegestaan.

De controles waren in de nachten van donderdag,  vrijdag, zaterdag en zondag. De politie Apeldoorn noemt het aantal overtredingen ‘schrikbarend hoog’. Dat is dan ook de reden dat dergelijke controles ‘intensief’ op de agenda blijven staan.

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!