Bestelbus volledig uitgebrand Sprengenparklaan Apeldoorn

De brandweer is in de nacht van maandag op dinsdag gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Sprengenparklaan in Apeldoorn. Bij aankomst bij de brand stond het voertuig al volledig in brand. 

Brand

De brand werd rond 02.35 uur ontdekt door een bewoner. Deze schakelde direct de brandweer in. De brandweer was snel ter plaatse en had het vuur snel onder controle. De brand woedde in een Mercedes bestelbus. De brandweer kon niet voorkomen dat de bestelbus uitbrandde maar wist wel te voorkomen dat een auto die voor de bestelbus stond ook in vlammen op ging. Wel liep de auto forse schade op door de hitte. 

Onderzoek

De politie heeft de eigenaar van de bestelbus in kennis gesteld. De oorzaak van de brand wordt onderzocht. De politie heeft de omgeving afgezet met linten en gaat morgen in de loop van de dag onderzoek doen. Brandstichting wordt in ieder geval niet uitgesloten.

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!