Taxi vliegt al rijdend in brand Apeldoorn

Een taxi is dinsdag rond het middaguur al rijdend in brand gevlogen op de Molenmakershoek. De twee inzittenden konden tijdig uit de auto komen. 

Brand

Rond 12.20 uur brak de brand uit onder de motorkap van de auto. Al snel sloegen de vlammen zich snel om zich heen en stond de gehele voorkant van de auto in brand. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de auto als verloren moet worden beschouwd. Bij de brand kwam veel rook vrij. 

De politie sloot de weg af. Een van de inzittenden van de taxi, had behoorlijk wat rook ingeademd en moest worden onderzocht door het ambulancepersoneel. Voor zover bekend hoefde deze niet mee naar het ziekenhuis.

De auto is door een berger afgesleept. De oorzaak van de brand is nog onbekend maar een technisch mankement lijkt de oorzaak.

error: Inhoud is beveiligd!