Schoorsteenbrand Schuylenhof Apeldoorn

Voor de tweede keer in korte tijd is er brand uitgebroken in een schoorsteen van een woning in de Gemeente Apeldoorn.

De brandweer werd dinsdagavond gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Schuylenhof in Apeldoorn. Bij aankomst van de brandweer waren er korte tijd vlammetjes te zien uit de schoorsteen. De brandweer wist met behulp van de hoogwerker, de brand snel onder controle te krijgen.

Op de zolder verdieping was wat rookontwikkeling. De brandweer heeft de woning geventileerd. De bewoners konden tijdig hun woning verlaten en moesten korte tijd buiten toe kijken hoe brandweerlieden bezig waren met de brandbestrijding.

Twee dagen geleden woedde er ook al een schoorsteenbrand in de Gemeente Apeldoorn. Toen was er een schoorsteenbrand bij een woning in het dorpje Ugchelen.

De brandweer had toen ook de brand snel onder controle. De oorzaak van de branden is vooralsnog niet bekend.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!