Tankstation gesloten na LPG lekkage Apeldoorn

Tijdens het tanken van een camper ging het woensdag aan het einde van de middag mis bij tankstation BP Wieringa aan de Europaweg. Tijdens het tanken van LPG gas, bleek er een lekkage te zijn. De bestuurder van de camper merkte dit tijdig op en schakelde de brandweer in.

Afgesloten

De brandweer was snel ter plaatse en sloot het tankstation af. Hierdoor moesten automobilisten uitwijken om te tanken. De brandweer wist met een hoge drukslang de gassen die vrij kwamen te vernevelen en naar de grond toe te slaan waardoor er geen gevaarlijke situatie ontstond en de situatie snel onder controle was. De brandweer koppelde de slang los van de camper waarna de situatie onder controle was.

De oorzaak van de lekkage is onbekend. De brandweer gaf na ongeveer 25/30 minuten het tankstation weer vrij.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!