Speler Sparta Nijkerk loopt rugletsel op tijdens wedstrijd Ugchelen

Een speler van voetbalvereniging Sparta Nijkerk is zaterdagmiddag gewond afgevoerd naar het ziekenhuis na een voetbalwedstrijd tegen Albatross in Ugchelen.

Rugletsel

De speler, een speler die uitkwam in JO19-3, speelde tegen Albatross. De speler kwam hard ten val na een schouderduw. De speler kwam zo hard ten val dat hij last kreeg van zijn rug, de trainers vertrouwde het niet en belde de ambulancedienst. Die kwamen ter plaatse, twee ambulances ontfermde zich over het slachtoffer. Na controle werd het slachtoffer afgevoerd naar het ziekenhuis met rugletsel. Over de ernst van de verwondingen is niets bekend.

Sparta Nijkerk verloor de wedstrijd uiteindelijk wel met 4-1 van Albatross.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!