Coronavirus

Spoedoverleg kabinet, mogelijk toch sluiting scholen.

Het Nederlandse kabinet heeft vandaag al een spoedoverleg. Mogelijk word hier het sluiten van alle scholen in besproken om het Corona virus tegen te gaan.

Sluiting scholen

Vanmiddag om 14.00 uur spreekt het kabinet met een delegatie van de FMS, de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra, de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen en het RIVM over het wel of niet sluiten van scholen in Nederland. Ook is er vanmiddag een overleg met onderwijsraden.

 

Diverse scholen in Nederland hebben al besloten hun deuren te sluiten zoals bijvoorbeeld de locaties van Aventus in onder andere Apeldoorn. De examens op maandag 16 en dinsdag 17 maart gaan wel gewoon door.

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!