Hoogbejaarde vrouw (95) hersteld van Coronavirus

Een 95-jarige Italiaanse vrouw die begin maart besmet raakte met het coronavirus is volledig hersteld. Dat bevestigen de artsen aan Italiaanse media. De 95-jarige Alma Clara Corsini uit Fanano, een gemeente in de Noord-Italiaanse provincie Modena, is daarmee de op één na oudste persoon ter wereld die hersteld is van het virus.

Opname

Op 5 maart werd de vrouw opgenomen in het ziekenhuis met ernstige coronaverschijnselen. Naar mate de dagen voorbij vlogen werd de vrouw steeds beter en beter.

Volgens het medisch personeel zal de vrouw zelfs volledig herstellen van de ziekte. Dat gebeurde zonder antivirale behandeling. ,,Haar lichaam heeft geweldig gereageerd”, vertelden artsen tegen de lokale krant Gazzetta di Modena. 

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!