Hulpdiensten massaal naar Valkenweg Apeldoorn

Hulpdiensten zijn maandagavond groots ter plaatse gekomen aan de Valkenweg in Apeldoorn vanwege een incident in een woning.

Hulpdiensten kregen rond 18.30 uur een melding binnen, waarop direct een traumahelikopter werd gestuurd. Deze landde vervolgens in het Westenenkerpark. Een politieauto haalde vervolgens de MMT-artsen op van de helikopter. De brandweer was inmiddels ook ter plaatse bij de woning, zij werden gealarmeerd voor een ‘hulpverlening binnen met letsel”. De brandweer heeft geassisteerd het slachtoffer op de brancard te tillen.

Inmiddels stond de straat vol met hulpdiensten, drie ambulances, twee politiewagens en twee brandweerwagens. Ook stonden er meerdere omwonenden en voorbijgangers te kijken naar de inzet van de hulpdiensten.

Het slachtoffer is na stabilisatie, met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie ter plaatse wilde niets kwijt over het incident.

 

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!