Gelderland

Steekpartij op recreatiepark Beekbergen, persoon raakt gewond

Bij een steekpartij op recreatiepark Eikenberg aan de Klein Paradijs in Beekbergen is vrijdagochtend zeker één persoon gewond geraakt.

Het steekincident werd iets voor 08.00 uur gemeld bij de politie. Zowel de politie als ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De politie zette direct een omgeving af rond een plek waar veel bloed lag. De politieagenten vertelde dat er vooraf de steekpartij een ruzie zou zijn geweest. De gewonde is door het ambulancepersoneel behandeld, onbekend is of deze naar het ziekenhuis is gebracht.

De politie doet op meerdere plaatsen onderzoek op het recreatiepark, een stuk verder op gelegen waar het bloed lag, zou nog een grote plas bloed hebben gelegen. Ook hier zou de politie een lintje hebben gespannen. De recherche en de forensische opsporing komen ter plaatse voor (sporen)onderzoek.

De exacte aanleiding van de steekpartij en over er verdachte(n) zijn aangehouden is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!