Explosief voor woning in Apeldoorn gegooid

Aan de Bariumstraat in Apeldoorn heeft gisterenavond laat een explosie plaatsgevonden. Er zou mogelijk een explosief voor een woning zijn gegooid. Meerdere inwoners van Apeldoorn maken melding van het incident.

Iets voor 23:30 uur was de explosie te horen. Meerdere politievoertuigen en de brandweer kwamen ter plaatse. Op foto’s is schade te zien van een explosie. Wat er precies is gebeurd, is echter nog niet duidelijk. Zowel de politie als brandweer wil op dit moment niet reageren, laten hun woordvoerders weten.

Op sociale media wordt melding gemaakt van de explosie. ‘Wow, dik harde knal in Apeldoorn. Klonk als een explosie’, schrijft Tessa Carter op Twitter. Koos Luijk uit Apeldoorn schrijft op datzelfde medium: ‘Schrok me rot. Klonk wel ver weg. Nu hoor ik sirenes  van de brandweer.’

Ook verschillende buurtbewoners kwamen de straat op na de explosie. De politie is nog bezig met onderzoek. Zondagochtend zal ook de Forensische opsporing van de politie bij de woning gaan kijken.

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!