Ongeval met drie voertuigen Arnhemseweg Apeldoorn

Bij een ongeval tussen drie voertuigen op de Arnhemseweg in Apeldoorn is een gewonde gevallen. De man is met letsel aan zijn arm naar het ziekenhuis gebracht.

De aanrijding tussen de twee personenauto’s en een bestelbus ontstond nadat één of meerdere bestuurders op de rem stapten op de kruising van de Arnhemseweg en de Valkenweg. Alle drie de voertuigen hielden forse schade over aan de botsing.

Eén van de auto’s kon zelfs niet meer starten en bleef midden op de weg staan, totdat deze door agenten van de weg werd geduwd. Daarvoor bleef één rijbaan afgesloten, met een behoorlijke verkeersopstopping tot gevolg.

De gewonde man werd met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Eén van de voertuigen is afgesleept. De weg werd ongeveer een half uur na het ongeval weer vrijgegeven.

error: Inhoud is beveiligd!