Automobilist raakt dier op A50 en crasht in de berm

Een automobilist heeft zondagavond een flinke klapper gemaakt op de A50 tussen Vaassen en Apeldoorn-Noord. Hij raakte daarbij gewond en moest door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis worden gebracht.

De bestuurder van de auto zou met een dier in botsing zijn gekomen, waarna hij botste tegen de vangrail en uiteindelijk in de berm stilstand kwam. De bestuurder is onderzocht op verwondingen door het ambulancepersoneel waarna hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. De auto raakte zwaar beschadigd bij het ongeluk en moest worden afgesleept.

Vanwege het ongeval werd de rechterrijstrook afgesloten. Het dier dat in botsing zou zijn gekomen met de auto zou de aanrijding niet hebben overleefd. Een faunabeheerder heeft het dier opgehaald.

error: Inhoud is beveiligd!