Hoofdpijn na onderhoud CV-ketel Magistratenveld Apeldoorn

De brandweer is maandagavond gealarmeerd voor een ‘meting’ nadat bewoners van een woning aan de Magistratenveld hoofdpijn krijgen en niet lekker voelden.

De melding kwam rond 22.15 uur binnen bij de brandweer. Zij waren dan ook snel ter plaatse, want het incident lag nog geen 500 meter van de kazerne af. De brandweerlieden betraden de woning en voerde meerdere metingen uit. De bewoners hadden aangegeven dat zij hoofdpijn hadden gekregen en zich niet lekker voelde nadat er onderhoud was gepleegd aan hun cv-ketel.

De brandweer heeft verschillende metingen uitgevoerd maar daar kwamen geen verhoogde concentraties uit. De brandweer heeft met de bewoners afgesproken dat zij de ramen moeten open houden, zodat de woning een beetje geventileerd wordt en dat mochten de klachten aan houden dat zij even naar de huisarts gingen.

Na ongeveer 25 minuten kon de brandweer retour richting de kazerne.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!