Achtervolging door Apeldoorn-Zuid

Dinsdagavond heeft er door een deel van Apeldoorn zuid een politieachtervolging plaatsgevonden.

Rond 21.00 uur raakte de politie de scooterrijder waar zij achter aan zaten kwijt in de omgeving van de Carrouselweg. De politie zocht tevergeefs met meerdere eenheden, maar konden de bestuurder niet meer traceren, echter pech voor hem. De politie heeft inmiddels zijn gegevens en weet wie het is aldus een politiewoordvoerder.

Volgens de politiewoordvoerder negeerde de bestuurder van de scooter een stopteken waarna er een achtervolging plaatsvond met behoorlijke hoge snelheden. De scooter liep dus zeker ook te hard. Op camerabeelden is te zien hoe hard de bestuurder over de Oude Beekbergerweg rijdt met een politiewagen achter zich aan. Rond 21.00 uur reed de bestuurder een parkje in bij de Carrouselweg waar de politieauto niet in kon. De politieagenten raakte de bestuurder kwijt maar hadden wel het kenteken en de gegevens van de bestuurder.

De bestuurder kan eerdaags dus een bezoekje verwachten van de politie en of een brief op de deurmat vinden.

Foto’s: Luciano de Graaf/LDG Fotografie

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!