Fietser gewond na aanrijding met auto Laan van Malkenschoten

Bij een ongeval op de Laan van Malkenschoten is vrijdagmiddag een fietser gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een auto. 

Het ongeval gebeurde kwart over drie ter hoogte van de Ekro slachterij. Een fietser welke de weg over wilde steken, werd door een automobilist over het hoofd gezien met een harde botsing tot gevolg. De fietser belandde op de motorkap en voorruit van de auto. Het slachtoffer werd door het met spoed ter plaatse ambulancepersoneel onderzocht en behandeld. Uiteindelijk moest het slachtoffer mee naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Hij liep namelijk een forse hoofdwond op bij het ongeval. 

De politie heeft een verklaring opgenomen van getuigen en van de bestuurder van de auto. De man die de auto bestuurder kwam met de schrik vrij. Zijn auto kwam er minder goed vanaf. De auto had zowel een barst in de voorruit als wat deuken in de motorkap. 

Over de precieze oorzaak van het ongeval wordt nader onderzoek gedaan.

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!