Container onder overkapping vat vlam Kanaal Zuid Apeldoorn

Een container onder een overkapping bij een bedrijf aan Kanaal Zuid in Apeldoorn heeft dinsdagavond door nog onbekende oorzaak vlam gevat.

Naast de container vloog ook de overkapping en een naastgelegen loods vlam. De brandweer schaalde snel op naar het sein middelbrand en alarmeerde 3 blusvoertuigen, een hoogwerker en een waterwagen. De brandweer had het vuur snel onder controle waardoor de loods behouden is gebleven.

Bij de brand kwam veel rook vrij, deze rookwolken waren tot aan Klarenbeek te zien. Bij de brand stonden veel toeschouwers te kijken, nadat bekend werd dat er asbest zou zijn vrijgekomen bij de brand werd iedereen weggestuurd.

Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend. De brandweer is nog bezig met bluswerkzaamheden.

 

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!