Twee auto’s op elkaar gebotst Zutphensestraat Apeldoorn

Op de Zutphensestraat ter hoogte van de op en afrit van de A50 heeft donderdagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen twee auto’s. Hierbij raakte een persoon gewond.

Het ongeval gebeurde rond 17.30 uur. Een automobiliste remde af voor de verkeerslichten, de bestuurster van de blauwe auto merkte dit te laat op en knalde vol op haar voorligger, met een harde botsing tot gevolg. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De politie sloot twee rijbanen af waaronder de oprit naar de A50.

De inzittenden van de voorste auto werden door het ambulancepersoneel onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurster van de achterste auto, had erg last van haar rug en moest voor verder onderzoek naar het ziekenhuis.

Een berger heeft beide voertuigen afgesleept waarna de weg weer vrij werd gegeven.

error: Inhoud is beveiligd!