GelderlandVermist

Vrijwilligers gezocht voor grote zoekactie vermiste Dennis uit Apeldoorn

Aanstaande zondag wil de familie van de vermiste Dennis Schoonhoven (25) een grote zoekactie organiseren. Dennis verdween afgelopen woensdagochtend vanuit een gesloten afdeling van GGnet aan de Deventerstraat in Apeldoorn.

Sinds de vermissing is er al gezocht met speciale speurhonden, maar die zoektocht heeft tot op heden nog niets opgeleverd.

De familie roept mensen op de pagina Zoekactie Dennis Schoonhoven te volgen om dan vervolgens aanstaande zondag mee te helpen met zoeken.

Maike, de moeder van Dennis, is radeloos. “Dennis heeft autisme en kan niet voor zichzelf zorgen.”

 

Burgernetmelding

Dennis Schoonhoven – een jongen met smal postuur en lichtblond haar – droeg een zwart T-shirt, donkerblauwe sweater, korte blauwe spijkerbroek en hoge Lowa-bergschoenen met zwarte sokken. Tevens heeft hij een big shopper van Action bij zich. Wie informatie heeft over de vermissing, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844.

 

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!