Vermist

Verdachte in vermissingszaak Gino (9) is bekende van justitie

De verdachte man van 22 die afgelopen nacht in een woning in Geleen werd aangehouden, is een bekende van justitie. Hij komt uit Geleen. De man is aangehouden op verdenking van ontvoering en betrokkenheid bij de dood van de 9-jarige.

De man zit momenteel in beperkingen wat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. Hij wordt volgende week voorgeleid aan de rechter-commissaris. Gino is meegegaan met de verdachte, maar verdere details over wat er is gebeurd, ontbreken nog.

Overleden

Vanmorgen werd het lichaam van de 9-jarige Gino gevonden bij een woning in Geleen. Rond 16.30 uur werd in een persconferentie bekend gemaakt dat het inderdaad om de sinds woensdagavond vermiste Gino van Straeten ging.

Onderzoek

Op beide locaties, waar de man is aangehouden en waar het lichaam werd gevonden, wordt door de politie momenteel onderzoek gedaan.

De 9-jarige Gino komt uit Maastricht, maar was deze week aan het logeren bij zijn zus in Kerkrade. Op woensdagavond verdween de jongen uit een speeltuin uit die stad. De politie vertelde tijdens de persconferentie dat zij alle middelen, die zij tot haar beschikking had, hebben gebruikt om de jongen te zoeken.

Foto’s: Videostill persconferentie

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!