Vermist

VERMIST – Amber Alert voor vermiste 10-jarige Hebe Zwart

VERMIST – De politie is dringend op zoek naar de vermiste 10-jarige Hebe Zwart. Zij is voor het laatst gezien in gezelschap van haar begeleidster bij de Sint Theresastraat in Raamsdonksveer. Beiden zijn in onbekende richting vertrokken in een zwarte Kia Picanto, met kenteken PR-425-K.

Volgens de moeder wordt er al actief gezocht in een gebied tussen Raamsdonksveer en Vught. Het meisje zou na haar dagbesteding worden thuisgebracht naar Vught, maar is daar nooit aangekomen. De politie vreest dat zij in levensgevaar is.

Signalement Hebe:
-blanke huidskleur
-blond haar
-bijzondere motoriek, loopt wankel met de voeten naar buiten en heeft scoliose.
-Hebe droeg een lichtpaarse rugtas van het merk Eastpack, een felroze jas, zwarte rok en een blauw T-shirt.

Signalement begeleidster
-blanke huidskleur
-blond haar
-slank postuur
-blauwe ogen.

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!