Vermist

21-jarige Apeldoorner opgepakt in vermissingszaak Ercan Özturk

APELDOORN – De politie heeft gisteren een 21-jarige Apeldoorner aangehouden in verband met de vermissing van Ercan Özturk. Dan man is aangehouden bij zijn woning en is ‘mogelijk betrokken’ bij de zaak.

Ercan wordt sinds 28 maart 2021 vermist nadat hij vanaf zijn ouderlijk huis in Apeldoorn vertrok in de richting van Deventer. Dat gebeurde rond 16:00 uur. De politie denkt dat hij niet vrijwillig is vertrokken.

Na de verdwijning van Ercan startte de politie een groot onderzoek en een zoektocht in naar de man. Afgelopen 29 september van dit jaar deed de politie onderzoek bij een woning in Deventer naar aanleiding van nieuwe informatie.

Sinds zijn vermissing is er geen enkel teken van leven geweest van de vermiste Ercan. De politie blijft daarom dus doorzoeken en blijft doorgaan met het onderzoek.

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!