Gelderland

Mannen stelen 17 pakketjes uit bezorgbus Nieuwstraat Nijmegen

NIJMEGEN – De politie in Nijmegen is op zoek naar twee mannen die in september vorig jaar zeventien pakketjes uit een bestelbus hebben gestolen.

De chauffeur parkeerde zijn voertuig ‘s ochtends iets na 10.00 uur in de Nieuwstraat. Hij plaatste enkele pakketten op een transportkar en begon aan zijn bezorging. Op dat moment stonden er al twee individuen in de buurt. Een van hen had een transportkarretje, terwijl de ander druk aan het bellen was.

Zodra de chauffeur uit het zicht was, begaf de persoon met het transportkarretje zich naar het voertuig. Hij slaagde erin de deur van het voertuig te openen en, zonder dat omstanders iets merkten, nam hij in twee stappen zeventien pakketten mee. Deze werden in hun eigen voertuig geplaatst. De persoon die aan het bellen was, fungeerde als uitkijk. Beide individuen vertrokken vervolgens met de gestolen goederen, waaronder kleding van het merk Levi’s.

Geef je tip door via de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl.

Bron: Politie

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!