Gelderland

Scooterrijder gewond na aanrijding met fietser Apeldoorn

Op het fietspad langs de Laan van Zevenhuizen in Apeldoorn heeft woensdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooterrijder en een fietser.

Het ongeval gebeurde rond 22.30 uur. Een scooterrijder en een fietser botste door nog onbekende oorzaak tegen elkaar op, zowel de bestuurder van de scooter als de jongen op de fiets raakten gewond. Beide werden in twee verschillende ambulances behandeld en onderzocht. De fietser liep bij het ongeval een behoorlijke schaafwond op aan zijn bovenbeen, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de scooter daarin tegen was er slechter aan toe. Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van zijn verwondingen is niks bekend.

Volgens een getuige zou een van de twee voertuigen geen verlichting aan hebben gehad, een politieagent ter plaatse kon hier niks over zeggen. Of dit ook te maken heeft met de oorzaak van de aanrijding is nog onduidelijk. Agenten ter plaatsen hebben contact gehad met de VOA, zij zijn uiteindelijk niet ter plaatse gekomen. De agenten ter plaatsen hebben foto’s gemaakt en hebben een verklaring opgenomen van getuigen en betrokkenen.

Gerelateerde artikelen