Inzenden

Wilt u een bijdrage leveren aan de verspreiding van essentieel 112 Nieuws? Wij stellen uw inzendingen zeer op prijs en nodigen u uit om uw eigen nieuwsverhalen, foto’s en video’s met ons te delen.

U kunt uw materiaal naar ons verzenden via e-mail op [email protected], of gebruikmaken van de efficiënte chatfunctie op onze website voor directe communicatie.

Ons professionele redactieteam staat klaar om uw inzending zorgvuldig te evalueren en te beoordelen op basis van onze strenge redactionele criteria. Indien uw materiaal wordt goedgekeurd, zullen wij het publiceren op zowel onze website als op onze sociale mediakanalen, met vermelding van uw naam als bron.

Om de integriteit van ons platform en de veiligheid van betrokkenen te waarborgen, vragen wij u om rekening te houden met de volgende richtlijnen:

  1. Zorg ervoor dat alle ingezonden foto’s en video’s uw eigendom zijn en dat u de volledige rechten heeft om deze te delen.
  2. De begeleidende tekst moet door uzelf geschreven zijn en mag geen inbreuk maken op auteursrechten.
  3. Inzendingen waarop slachtoffers identificeerbaar in beeld zijn, vereisen zorgvuldige overweging. Wij respecteren de privacy en gevoeligheid van alle betrokkenen en behouden ons het recht voor om beelden aan te passen of te blurren waar nodig.

Door uw nieuws bij ons in te dienen, verleent u ons de toestemming om uw materiaal, na grondige beoordeling en goedkeuring, te publiceren en te delen met een breder publiek. Dit stelt anderen in staat om te leren van en te reageren op de belangrijke gebeurtenissen in hun omgeving.

Bedankt voor uw bijdragen aan 112 Nieuws Nederland. Uw inzendingen zijn altijd welkom en helpen ons bij het informeren van de lezers/bezoekers.