Adverteren

De website 112nieuws.net is in enkele jaren uitgegroeid tot een grootschalige website met meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar. Maandelijks bezoeken zo’n 50.000 mensen onze website. Dit zijn unieke bezoekers vanuit heel Nederland.

Lokaal

Onze hoofdfocus ligt op dit moment op Apeldoorn. Ons hoofdkantoor is hier ook gevestigd en ruim 80% van onze bezoekers komen hier vandaan. Wij willen in de toekomst uiteraard graag uitbreiden door de rest van Nederland. Zo’n 10% van de bezoekers komt uit de rest van Nederland en de overige 10% voornamelijk uit het buitenland.

Website

Mensen komen voornamelijk door Facebook en Twitter op onze website terecht. Via onze pagina, Apeldoorn 112 Nieuws, op Facebook klikken dagelijks bijna 15.000 mensen naar de website toe. Onze Facebookpagina heeft op dit moment meer dan 25.000 likes en dit loopt snel op. Via Facebook zijn het afgelopen jaar maar liefst 2.005.857 mensen verwezen naar onze website.

Advertenties

Wij bieden u de keuze uit 3 verschillende locaties voor een advertentie. Dit is op de homepagina, de artikelpagina en aan de zijkant. De advertenties aan de zijkant zijn altijd zichtbaar over de gehele website. Deze advertenties worden door ons zelf gemaakt. Het enige wat u hoeft te doen is ons opdracht geven wat u precies in de advertentie wilt hebben met uw logo. Handig toch? Zo bespaart u tijd en moeite en kan uw advertentie snel online komen.

Publiek

Ons publiek loopt uiteen van jong tot oud. Voor bedrijven in o.a. Apeldoorn en omstreken is het zeer interessant om te adverteren. Mede omdat 90% van onze unieke bezoekers afkomstig zijn uit Apeldoorn. Via het internet kunt u ontzettend veel mensen bereiken. Tegenwoordig zijn de computers, smartphones en tablets niet meer te missen uit het dagelijks leven.

Contact

Heeft u interesse gekregen om te adverteren op onze website en wilt u meer informatie krijgen of een offerte? Mail dan naar [email protected] 

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!