Adverteren

Wilt u uw bedrijf laten zien aan het publiek? Heeft u producten of diensten die de mensen echt moeten zien? Wij van 112 Nieuws Nederland bieden diverse mogelijkheden om te adverteren op onze website. De website 112nieuws.net is in enkele jaren uitgegroeid tot een grootschalige website met meer dan 2 miljoen bezoekers per jaar. Maandelijks bezoeken zo’n 300.000 mensen onze website. Dit zijn unieke bezoekers vanuit heel Nederland.

Lokaal

Een overgroot deel van onze lezers is woonachtig in of in de directe omgeving van Apeldoorn. Jaarlijks trekken wij honderdduizenden bezoekers uit deze regio. In de loop der jaren hebben wij een vaste lezerskring gecreëerd. Zeker lokale bedrijven in en rondom Apeldoorn zouden hierdoor veel nieuwe bezoekers of klanten kunnen krijgen!

Landelijk

Sinds een lange tijd zijn wij steeds verder aan het uitbreiden. Zo zijn wij actiever geworden in de provincies Noord- en Zuid-Holland maar ook bijvoorbeeld Noord-Brabant. Ons doel is om steeds verder uit te breiden om zo meer bezoekers te genereren. Meer bezoekers zijn ook meer potentiële klanten of bezoekers voor uw bedrijf!

Advertenties

Wij bieden u de keuze uit verschillende locaties voor een advertentie. Dit is bijvoorbeeld op de homepagina, de artikelpagina en aan de zijkant. De advertenties aan de zijkant zijn altijd zichtbaar over de gehele website. We bieden ook een advertentie plek aan in een artikel text, deze is zichtbaar in elk artikel.
Deze advertenties worden door ons zelf gemaakt. Het enige wat u hoeft te doen is ons opdracht geven wat u precies in de advertentie wilt hebben met uw logo. Handig toch? Zo bespaart u tijd en moeite en kan uw advertentie snel online komen. Het is ook mogelijk om uw advertentie materiaal aan te leveren bij ons, hierin gaan we dan in gesprek over de mogelijkheden.

Publiek

Ons publiek loopt uiteen van jong tot oud. Voor bedrijven in o.a. Apeldoorn en omstreken is het zeer interessant om te adverteren. Ook omdat 70% van onze unieke bezoekers afkomstig zijn uit Apeldoorn en omstreken. Via het internet kunt u ontzettend veel mensen bereiken. Tegenwoordig zijn de computers, smartphones en tablets niet meer te missen uit het dagelijks leven. Uw advertentie kan daardoor dagelijks gezien worden door duizenden mensen.

Heeft u interesse gekregen om te adverteren op onze website en wilt u meer informatie krijgen of een offerte? Mail dan naar [email protected] of bel ons via 055-2032033 we zijn bereikbaar van 08:00 tot 23:00.