Gelderland

[VIDEO] Man slachtoffer van babbeltruc Apeldoorn

Op donderdag 12 maart wordt een slachtoffer bij een parkeerautomaat aan de Rosariumstraat in Apeldoorn aangesproken door een onbekende man. De man wil een parkeerkaartje kopen, maar heeft alleen contant geld op zak en een parkeerkaartje kan alleen maar per pin betaald worden. Het slachtoffer pint een kaartje en de onbekende man stopt wat geld in de portemonnee van het slachtoffer. Na dit contact mist het slachtoffer zijn pinpas. Even later wordt bij een pinautomaat aan de Hoofdstaat een flink bedrag van zijn rekening gehaald. Wie herkent deze pinner?

Heeft u tips? Neemt u dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn: 0800-6070 of via het tipformulier. Anoniem uw tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Gerelateerde artikelen