CoronavirusGelderland

Gelre Ziekenhuis Apeldoorn dichterbij normale situatie

Het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn en ook Zutphen gaan langzaam weer terug naar de normale situatie. Mensen die de ziekenhuizen bezoeken kunnen weer normaal het ziekenhuis in. De speciale coronatent verdwijnt.

Mensen zonder klachten kunnen het ziekenhuis weer normaal bezoeken. Mensen met klachten dienen thuis te blijven. Patiënten met griepachtige klachten of koorts krijgen een mondmasker van het ziekenhuis.

Reden van deze ‘versoepelingen’ is het feit dat het aantal besmettingen in de regio laag is. Het is wel de bedoeling dat patiënten alleen naar het ziekenhuis komen. Een begeleider is alleen toegestaan, als het echt niet anders kan.

Wel blijven de voorzorgsmaatregelen van kracht. Bij binnenkomst dienen de handen gedesinfecteerd te worden en moet er voldoende afstand worden gehouden.

Gerelateerde artikelen