Gelderland

[VIDEO] Politie Apeldoorn haalt gepimpte Ford Ka met zwembad van de weg

Apeldoornse agenten hebben gisteren raar opgekeken toen er een Ford Ka voorbij kwam rijden zonder dak en met een zwembad achterin. In het voertuig bleek de bekende vlogger Boaz van Boggelen te zitten.

De vier (Boaz en zijn vrienden) hebben allemaal een boete gekregen voor het niet dragen van een gordel en de politie liet hun nog 100 meter verder naar eigen terrein rijden. De auto mag van de politie ook niet meer de weg op en heeft een WOK-status gekregen wat in houdt dat de auto eerst moet worden goedgekeurd door de RDW voor deze auto weer de weg op mag. Als dat niet lukt, wordt de auto gesloopt.

De politie vertelde nog dat het super dom was wat ze deden. Ze konden nog door de McDrive rijden maar werden later al gespot door een onopvallende politieauto en uiteindelijk staande gehouden.

Het viertal kreeg een stopteken van de politie

Gerelateerde artikelen