Gelderland

Motorrijdster gewond na ongeval Arnhemseweg Apeldoorn

Een motorrijdster is woensdagmiddag gewond geraakt op de Arnhemseweg nadat zij door nog onbekende oorzaak achter op een auto botste. De vrouw kwam hard ten val en raakte dusdanig gewond dat ze per ambulance naar het ziekenhuis over werd gebracht.

Het ongeval gebeurde rond 13.00 uur ter hoogte van de Goudstraat. De politie sloot vanwege het ongeval korte tijd volledig de Arnhemseweg af waarna later een rijstrook weer werd vrijgegeven. Het verkeer dat van en naar Beekbergen wilde moest rekening houden met een behoorlijke verkeershinder.

Ook reizigers die in buslijn 43 zaten moesten rekening houden met een vertraging.

De politie ontfermde zich over het slachtoffer waarna zij werd overgenomen door het ambulancepersoneel. De mevrouw is per ambulance met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Zowel haar motor als de auto waarop zij botste, raakten beschadigd. De politie heeft van getuigen en van beide bestuurders een verklaring opgenomen.

Beeld: LDG Fotografie

 

Gerelateerde artikelen