Gelderland

Fietser lichtgewond na aanrijding met auto Gildenlaan Apeldoorn

Een fietser is maandagochtend omstreeks half 10 lichtgewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een auto op de kruising Markramersdonk met de Gildenlaan in Apeldoorn. De fietser is ter plaatse behandeld en onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De politie en ambulancedienst waren snel na de melding ter plaatse. De ambulanceverpleegkundige onderzocht het slachtoffer op letsel, terwijl de politie een verklaring op nam van de bestuurder van de auto. De jongeman had wat last van onder andere zijn arm, maar hoefde na controle door de ambulancedienst niet mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft ook een verklaring opgenomen van de fietser. Vermoedelijk zag de bestuurder van de auto de fietser te laat met een botsing tot gevolg.

Zowel de fiets als auto, liepen lichte schade op.

Beeld: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen