Gelderland

Hittegolf op komst, Boschbad opnieuw volgeboekt

Het wordt weer een tropische week met temperaturen ver boven de 30 graden vanaf morgen. Het Apeldoornse Boschbad is vanaf morgen tot en met aan zondag al helemaal volgeboekt. Per dag waren er 1.800 tickets beschikbaar.

Ook de brandweer staat weer paraat voor de aankomende week. Door de hitte is de kans op een natuurbrand veel groter dus open vuur is verboden op droge plekken. Ook moet men opletten al het afval en voornamelijk glas mee te nemen. Glas kan functioneren als een vergrootglas waardoor een natuurbrand nog sneller ontstaat.

Mensen krijgen het advies genoeg te drinken en zich goed in te smeren. De zonkracht is ook sterk de aankomende dagen.

Beeld: Boschbad ter illustratie

Het Boschbad is opnieuw volledig volgeboekt.
Het gaat er een paar dagen achter elkaar weer heet aan toe.

Gerelateerde artikelen