Gelderland

Meisje zwaargewond na trap van paard op manege in Vorden

De hulpdiensten zijn dinsdagochtend groots uitgerukt naar manege Stoeterij Seren aan de Schuttestraat in Vorden. Hier was een persoon ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Het incident vond rond 09.45 uur plaats bij de Manege. Meerder ambulances, politiewagens en zelfs een traumahelikopter kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Volgens een omstander zou een meisje van een jaar of 16 ernstig gewond zijn geraakt. De manege zelf wilt niet reageren en de politie kan op dit moment alleen zeggen “we hebben inderdaad een melding gehad bij de manege vanwege een hulpverlening, hierbij is jong meisje zwaargewond geraakt en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het meisje heeft een trap gekregen van een paard. ”

Het slachtoffer werd enige tijd ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel. Uiteindelijk is zij onder begeleiding van de MMT-arts, per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De traumahelikopter steeg korte tijd later weer op.

Beeld: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen