Gelderland

Fietser gewond aan armen en been na ongeval Loenenseweg Beekbergen

Op de Kruising Loenenseweg met de Stoppelbergweg bij Beekbergen heeft zaterdagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen een fietser en een auto. De fietser raakte hierbij zwaargewond.

Het ongeval gebeurde omstreeks 12.30 uur. De fietser wilde de Loenenseweg oversteken en werd daarbij geschept door een automobiliste. De fietser raakte zwaargewond en liep onder andere verwondingen op aan zijn been en armen. Omstanders schoten direct te hulp en zorgde ervoor dat het slachtoffer uit de zon lag door paraplu’s boven hem te houden. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Voor hem kwamen twee ambulances ter plaatse. Uiteindelijk is hij per ambulance met spoed naar het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn overgebracht. Volgens een ambulanceverpleegkundige had de man veel bloed verloren, op straat was dit ook goed zichtbaar.

De Loenenseweg, de provincialeweg tussen Beekbergen en Loenen, was enige tijd afgesloten vanwege het ongeval.

Het is niet het eerste ongeval vandaag op de Loenenseweg, vanochtend vond honderd meter verderop ook al een aanrijding plaats tussen een auto en een fietser. Hierbij raakte toen ook een fietser gewond. Deze werd per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Over de toedracht van beide ongevallen is nog niets bekend.

 

Gerelateerde artikelen