Gelderland

Brandweer assisteert ambulancedienst Koning Stadhouderlaan

Wat doen die brandweerwagens nou aan de Koning Stadhouderlaan? Veel mensen vroegen zich dit gisterenochtend af toen daar op het fietspad twee brandweerwagens stonden bij een appartementencomplex .

Het antwoord luidt als volgt; Een bewoonster van het appartementencomplex was niet lekker geworden en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Het ambulancepersoneel kon met de brancard niet naar boven omdat de lift in het appartement complex simpel weg te klein was. De brandweer was snel ter plaatse en wist met behulp van de hoogwerker de vrouw naar beneden te hijsen.

De vrouw kon vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Over haar toestand is niets bekend.

De inzet van de hulpdiensten trok aardig wat bekijks vanaf de drukke doorgaande weg richting het centrum van Apeldoorn. Het fietspad was gedurende de hulpverlening afgesloten. Fietsers moesten dus even om fietsen.

Gerelateerde artikelen